تماس با من
پروفایل من
نویسنده (های) وبلاگ
آرشیو وبلاگ
      ابوریحان ()
"گلوتامین و BCAA’S" : دکتر احمدرضا بابایی نویسنده: - دوشنبه ۳٠ آذر ،۱۳٩٤

"گلوتامین و BCAA’S" : دکتر احمدرضا بابایی

 ahmadreza12004@yahoo.com

آمینو اسیدها چیزهای شگفت انگیزی می باشند هنگامیکه شما یاد می گیرید که آنها چه کارهائی در بدن انجام می دهند متعجب خواهید شد. آنها باعث معتدل سازی اساسی انواع ویتامین ها و مواد معدنی می شوند و همچنین باعث بهینه سازی ریزمغذیها و تولید سوخت برای رشد می شود که شامل سلامتی عملکرد خوب بدن و انتقالات پنتیکی می شود اگر شما می خواهید که موارد زیادی را در مورد آمینو اسیدها و عملکردهایشان یاد بگیرند این مقاله به آسانی تمامی آنها را در اختیار شما قرار می دهد. حقیقتی است که باید به بررسی کاربرد هر آمینو اسید به طور جداگانه، بپردازیم و این بهترین موضوع می باشد بدین دلیل که باید بررسی و بحث در مورد فواید برای ورزشکاران شاید شامل چندین صفحه شود.


اسیدهای آمینه چه هستند؟

خوب، اسیدهای آمینه در غذا باعث ایجاد پروتئین می شوند هنگامیکه پروتئین جذب می شود و باز به واحدهای اسیدهای آمینوی خاصی تبدیل می شوند و دوباره کنار هم گذاشته می شوند تا برای کاربردهای مختلفغ بکار گرفته شود این پروتئین های جدید در بدن تشکیل می شوند باعث ایجاد مواد جامد در بدن : پوست ، قلب ، روده، استخونها و ماهیچه ها می شود. و به این خاطر است که باید در مورد اسیدهای آمینه و عملکردهای آنها در غذا که بسیار مفید هستند چیزهایی بدانیم و آن برای اهداف خاصی مثلاً ساخت ماهیچه ای کاربرد دارد البته نمی خواهیم مبالغه کنیم چون تعادلات پروتئین خوب باعث ایجاد سلامت ثبات می شود بدون اینکه هیچ گونه آمینو اسیدی سمی باشد موضوعی که باید مطرح شود در مورد فنیلالانین می باشد که برای همة آمینو اسیدها مناسب است اگر با اثرات مضر بالتو روبرو می شوید و باید به ویتامین ها و مواد معدنی مهم دست یابند چون دارای تبدیلات مناسبی از پروتئین به آیمنو و بر عکس می باشد. بستگی به فردی دارد که شما با او صحبت می کنید در حدود 20 تا 22 آمینو اسید استاندارد وجود دارد که از این 22 – 20 تا 10 تای آنها بسیار ضروری می باشند به این معنی که شما احتیاج دارید که مقدار معنی از آنها را در تغذیه تان داشته باشید تا به صورت درست عمل کند بدن شما نمی تواند آنها را از دیگر مواد معدنی سنتز کند بنابراین شما باید آنها را از غذا بدست آورید. از آنجایی که اسید آمینه ها واحدهای ساختاری پروتئین می باشند شما باید ممئن باشید که به مقدار فراوانی از آن را دارید در این مقاله ما به فواید مکمل ها در اسید آمینه ها به صورت آزاد توجه می کنیم که وارد جزئیات نیز می شویم که چند تار آنها چه عملکردهایی را انجام می دهند و در بدن چه می کنند و چطور و چه موقع باید آنها را استفده کنیم بعد برای 8 امینو اسید اصلی در حدود 14 اسید آمینوی غیر اصلی وجود دارد. و تمام سوخت ساز در بدن میزبان به آمینو اسیدها تبدیل می شود که از اسید آیمنة اصلی منشاء گرفته اند. بعد از 8 اسید آیمنه اصلی باید سعی کنیم که به بحث در مورد تعداد آنها و خطوط راهنما بپردازیم یا L گلوتامین ، L آرجنینین، L کارنیتین ، L سیستین و HMB. همة اسید آمینه ها با L شروع نمی شوند. بیشتر اسید آمینه ها در شکل ظاهر می شوند D , L شکل D , L اسید آمینه ها دارای مقادیر فرعی ملکولی می باشند بعلاوه شکل D وجود دارد که ترکیبی از در مدار نی باشد که به آن ترکیب خوشه ای می گویند. چیرایعتی بحث در مورد گروههای راست و چپ مولکولهایی پرداخت که قابل مشاده بودند و توانایی تولید عوامل مولکولی و چرخش و قطب سازی مرحله چپ را به سمت راست دارد و به آن L , D می گویند. همة اسید آمینوهای آلفا در پروتئن ها به صورت چپ و دست می باشند و بنابراین اسید آمینه های L می باشند ولی آمینو اسیدهای D در پروتئین ها یافت نمی شوند. اما در دیگر قسمت های بدن در غذا، آنتی بادیها و دیگر گایهان و حیوانات وجود اسیدهای آمینه شکل L معمولاً بی مزه می باشند اما اسید آمینوهای شکل D شیرین می باشند برای مثال تخم های زیره و آدامسی های نعنایی وجود دار و شامل L کارون و D کارون می باشد و کمی با هم تفاوت دارند چون گیرنده های چشایی ها دارای مولکولهای مخصوصی می باشند که به صورت متفاوت در حضور انانتیوم ها عمل می کنند. 8 اسیدهای آمینة ضروری برای فهمیدن در مورد ضروریات و بهینه سازی آنها در رزیم غذایی باید شما اطلاعات اصلی را در مورد هر بدنسازی داشته باشید. یک طیف، کامل از اسید آمینه ها و سلامت خوب در ارتباط با جذب پروتئین این 8 آمینو می باشد. بنابراین اگر تا بحال در مورد مکمل ها با شکل های آزاد بررسی را انجام نداده اید باید حداقل 8 پاراگراف بعدی دنبال کنید و آنها را یاد بگیرید. هیستیدین در بدن انسان هیستیدین برای رشد و ترمیم بافت همة انواع مناسب است آن نقش اساسی را در نگهداری و تولید گلیال سلولهای عصبی دارد که به آن الیگودندروسیت می گوید که آنها در اصراف عصب ها برا وجود دارند و باعث ایجاد مادة محافظی می شود که به آن میلین می گویند گاهی از هر گونه ضربات پیش بینی نشده جلوگیری می کند و باعث مشکلات جدی در مقر و کورد اسپینال می شود و اگر به اندازة کافی کار نکند هیستیدین سازندة سلولهای خونی سفید و قرمز می شود آن همچنین در حفظ اشعه ها و رفع اضافی فلزهای سنگین (مثل آهن) از بدن جلوگیری می کند در معده باعث ایجاد مواد معدی می شود که باعث تسهیلاتی و سرعت در عمل جذب می شود و وسیلة مفید برای هضم سریع و جلوگیری از اختلالات معدی – رودی می باشد مهم است که به بررسی اسید آیمنوی غیر اساسی هیستامین بپردازیم که از سیستم ایمنی آزاد می شود و یک پاسخی برای واکنش های آلرژیکی می باشد. همچنین دارای ارتباط با مطالعات جدید با اعضاء بزرگتر و لذات جنسی می باشد مخصوصاً برای کسانی می باشد که دارای کمی مشکل در آن مناطق می باشند. لیسین L لیسین یکی از آمیونهایی می باشد که در رشد و بهبود بسیبار مهم استاد و همچنین در جذب کلسیم در بدن کاربرد دارد و باعث ایجاد نتایجی در استخوان و رشد ماهیچه و سوخت و ساز چربی و کاربردهای انرژی می باشد. آن باعث نگهداری تعادلات نیتروژن می شود و باعث می شود که بدن در دوره ای از فشارهای / فوق العاده و خستگی لاغر بماند آن احتیاج به تولید آنتی بادیها و هورمونها ، آنزیم ها، کلاژنها و ترمیم بافت تخریب شد. می شود و مثل هیستیدین و بیشتر اسدهای آمینة اصلی عمل می کند بعد از حفظ آن، آن باعث کمک به ساخت پروتئین مهیچه می شود و دلاری فواید قلبی – عروقی مثل نگهدار سالم عروق خونی می شود. فنیلالانین فنیلالانین یک بحث داغی دارد که بعضی از افراد نسبت به آن به صورت بدی واکنش نشان می دهد و گاهی اوقات به مقدار زیاد در تولیدات افزایش می یابد و چیزهایی باعث کاهش آرامش می شود و مطالعات نشان داده است که هیچ ضرری برای سلامت افراد ندارد. آن باعثارزیابی حال و هوا می شود که این توسط تحریک سیستم عصبی رخ می دهد و برای برانگیختگی بههر دلیلی مهم می باشد و به حافظ کمک می کند و حالت منشعب می باشد گلوتامین بعنوان یک ویتامین اصلی می باشد. آن باعث افزایش اپی تمرین و نوراپی نفرین و دوپامین در هیپوفیزداخلی می شود و دارای سه مرحلة انتقالات عصبی برای عملکرد بهینة سیستم عصبی می باشد و آن به جذب اشعه UV در مقابل نور خورشد و سرعت بالای ویتامین D و هورمونهای قوی بدن کمک می کند. سوخت و ساز اصلی آن به صورت تیروسین می باشد که باعث افزایش سطح دوپامین و نوراپی نفرین در مراحل بالا می شود. و آن کی از سازنده های گلوتامین و اسید آمینه می باشد که باعث تشکیل بزرگترین قسمت منشاء اسید آمینه می شود. فنیلالانین گاهی اوقات در فشارها اثرات بدی دارد و بعنوان شیرین کنندة کربوهیدرات در بسیار از نوشیدنی ها کاربرد دارد و جدیداً دارای علائمی می باشد که بعضی ها معتقدند که برای مغز مضر می باشد و در ارتباط با خطر کار سنیونیک نیز می باشد. سطوح سمی فنیلالانین مس تواند واقعاً به صورت فعال باشد به من اعتماد کنید شما می توانید هر چیزی را انجام دهید اگر یک تفنگ را بالای سرتان قرار دهم و مجبورتان کنم 10 گالون از آب خالص را بنوشید شما می خواهید مرد و آن آب است تصور کنید که ویتامین ها و مواد معدنی چکار می توانند انجام دهند شک دارم که هر کسی احساس کند که ویتامین ها سموم و حشتناک می باشد که در زمین برای مرگ شما گذاشته شده اند خوب فنیلالانین جزء آن نیست آن یک آمنیو اسید اساسی می باشد که اگر بیش از حدشان می شود موجب خطرات و نقص هایی می شود.و آن همچنین یکی از سه آمینویی می باشد که احتیاج به تولید کراتین منوهیدرات در داخل بدن دارد و ترکیب اساسی برای تولید انرژی و رشد ماهیچه می باشد. BCAAS آمینو اسیدهای زنجیره های منشعب در چرخه های بدنسازی مورد توجه قرار می گیرند و آنها بعنوان 3 اسید آمینوی مهم در ساخت و نگهدار و ترمیم بافت ماهیچه ای می باشد و دارای سه اثر قوی سینرحیستیک می باشد. استفاده از والین یا ایزولوسین به صورت کم رخ می دهد و آنابولیک ها در ارتباط با هر دو می باشند و هنگامیکه نسبت به مقدار عاد دو برابر افزایش می یابند. باعث افزایش اثرات لوسین اصلی می شود که دارای اهمیت مقدا کلی می باشد معتقدند که تعادل 2-1-2 در لوسین، ایزولوسین و مقدار والین بهترین نتایج را دارد و گاهی مقادیر به صورت فهرستی ثبت می شوند توصیه های FDA برای گرفتن BCAA’S انحصاری ثبت شده است. BCAAS از نظر پزشکی برای درمان سر درد ما، خستگی، سرگیجه، افسردگی و نا توانایی های حاصل از نقص پرونینی کاربرد دارد. BCAAS همیشه دارای کاربرد عالی می باشد و دارای ابراز ذخیره مفیدی می باشد BCAAS دارای ترکیبات ویتامین B کمپلکس می باشد. لئوسین لئوسین قویترین BCAAS می باشد که مسئول تنظیمات سطح قند خون و رشد و ترمیم بافت پوستی ، استخوانی و ماهیچه ها و استخوانبندی می باشد. آن دارای توانایی هایی در رشد هورمون سبز می باشد آن در بهبود زخم ها و تنظیمات انرژی و کاهش شکاف بافت های ماهیچه ای تاثیر دارند. ایزولئوسین از نظر بسیار شبیه به لئوسین می باشد آن باعث افزایش بهبود ماهیچه ها و تنظیمات سطوح قند خون می شود و همچنین باعث تحریکاتی در ازاد سازی HGH می باشد اما ایزولئوسین دارای شفا دهندة زخم ها نیز می باشد. آن به تشکیل هموگلوبین کمک می کند و به شدت در تشکیل لخته های خونی تاثیر دارد. دفاع اولیه بدن را بر خلاف عفونت در زخم های باز دارد. خلاصة بدنسازان کاربرد برای بدنسازان: به اندازة لئوسین مهم است و بعنوان قسمتی از منبع BCAA مهم است . مقدار = اندازه کیلو از هر وزن بدن 12-10 میلی گرم مقدار بیش از حد= باعث افزایش ادرار می شود و هیچ مشکل جدی را شامل نمی شود گاهی اوقات ممکن است جدی شود اگر با مشکلات کلیوی و ریوی مواجه هستید. کاربردهای پزشکی: بهبود زخم ها منابع : جوجه، کاشو، ماهی، عدسی، بادام، جگر، گوشت نقص ها : کشف نشده است. والین والین به ترمیم و رشد بافت ماهیچه کمک می کند و معمولاً برای BCAAS تقسیم بندی می شود و باعث نگهداری و حفظ تعادل نیتروژن و استفادة بهینه از گلوکز می شود. خلاصة بدنسازان استفاده برای بدنسازان : در ترکیب با ایزلئوسین و لئوسین مقدار: به ازای هر کیلو وزن بدن kg16 مقدار بیش از حد: باعث تحریکات پوستی معمولی می شود ممکن است باعث مشکلاتی در عمل تنفس برای افرادی می شود که دارای بیماری جگر . کلیه می باشد. کاربرد پزشکی: هیچی نه به صورت جداگانه منابع: گوشت، غلات، سویا، قارچ ها و دانه های نخود لبنیات نقص ها: گرایش به سمت MSVD دارد. ترئونین یک اسید آمنیوی اساسی است که در داخل بدن ساخته نمی شود و دارای منابع خاصی از حیوانات می باشد که به خوبی در گیاهخواران یافت نمی شود و آن در قلب و ماهیچه استخوانی و بافت عصبی در سیستم عصبی مرکزی وجود دارد. ترئونین در تشکیل دو مادة اصلی بدن یعنی کلاژن و الاستین تاثیر دارد و همچنین برای نگهداری خاص پروتئین ها تاثیر دارد. ترئونین شامل عملکردهای شش و عملکردها لیپوتروپیکی می شود البته هنگامیکه با اسپارتیک و متیونین ترکیب می شود در نگهداری سیستم ایمنی تاثیر دارد و باعث کمک به تولید آنتی بادیها و افزایش رشد و فعالیت تیموس می شود اما شاید آن دارای ویژگی مفید برای جذب بهتر مواد غذایی باشد بنابراین منابع پروتئینی شامل ترئونین می باشد که از نظر زیستی نسبت در دسترس می باشد. مهمترین اسید آمینة غیر ضروری دانش و اطلاعات بالا باعث دادن توانایی به شما می شود که در مورد نیازهای پروتئین چیزهایی یاد بگیرند اما جدا از BCAAS من در مورد افرادی می دانم که دارای اسیدهای آمینة فوق العاده ضروری می باشند چون که بدنسازان در نیمة مغز خود احتیاج به 10 تا 20 برابر مقدار FDA توصیه شده دارند و در بعضی از موارد به 40 برابر نیز می رسد اما اسید آمینه های غیر ضروری هنگامی تولید می شوند که بدن احتیاج به آنها دارد و گاهی در غذا وجود دارد و بسیار ضروری می باشد بنابراین باید به اسیدهای آمینه غیر ضروری توجه کنیم. در بعضی از مواد به صورت آزاد و زیاد وجود دارد و دارای نسخه هایی می باشد که ضروری می باشند مخصوصاً در موادی که در بدن وجود دارند و گاهی در خطر جذب برای اهداف مفید به صورت کمی کاربرد دارد. اما بعضی ها معتقدند که گاهی نتایج مطلوب در طی دورة بلند مدت رخ می دهد که در همة زمانها باید آنها را مورد سنجش قرار دهیم باید به وجود گلوتامین توجه کرد ویدر بزرگترین توزیع کنندة آزاد L گلوتامین می باشد و مجلة FLEX دارای مجموعه ای از مواد است حتی هنگامیکه شما به آن احتیاج ندارید ویدر دارای FLEX می باشد اما هنوز به صورت آشکار کشیده نشده است اما این دارای اسیدهای آمینه غیر ضروری می باشد در اینجا مشهورترین آنها وجود دارد. گلوتامین L گلوتامین یک اسید آمینوی غیر ضروری می باشد که به مقدار زیادی در بدن یافت می شود و دارای 60 درصد از کل اسید آمینوی کلی شما می باشد چون آن از تمام موانع خونی نغز عبور می کند به سادگی می توانیم به آن غذای مغز بگوییم آن به ثبت حافظه و تمرکز کمک می کند و در مغز به اسید گلوتامیک تبدیل می شود که بسیار ضروری است هم برای افزایش عملکرد مغز و هم برای افزایش GABA ( اسید بوتیریک آمینوگاما که دارای آمینوی کامل مهم دیگری می باشد ) و برای فعالیت های ذهنی مورد نیاز می باشد و گاهی برای سنتز بافت ماهیچه نیز بکار می رود. همگی می دانیم که ما به نیتروژن زیاد احتیاج داریم اما نیتروژن در بدن باعث ایجاد آمونیا در مغز می باشد گلونامین به ما کمک می کند که آن ها را رها کنیم و به خود می پیوندند و برای نیتروژن ایجاد اسید گلوتامین می کند و آن را در سراسر بدن پخش می کند گلوتامین یکی از اساسی ترین قسمت در کد گذاری ژنتیکی می باشد. در چندین رشته DNA و RNA دیده شده است که آمینو وجود دارد و مهمترین آنها تعادل اسید / آلکالین می باشد که باعث کاهش اسید لاکتیک می شود آن باعث کاهش نیاز شدید به شیرینی می شود که در غذای شما یافت می شود و متابولیک گلوتامین ، گلوتامین مونوسدیم نام دارد و یک نمک بعنوان افزاینده افزوده می شود اما هیچ اثر واقعی از خودش ندارد اما ممکن است باعث ایجاد اثرات در تولیدات دیگر مثل گوشت ، ماهی و سبزیجات دارد. گلوتامین بیشتر به صورت آماده در سمت پایین وجود دارد و برای سوخت برای انرژی کاربرد دارد نه برای کربن های ساده. یکی از سوخت های مناسب برای مثال برای روده ها می باشد و منابع خوبی از انرژی در سراسر بدن می باشد بنابراین اتفاقات وابسته به گلوتامین بکار گرفته می شوند و شما آن را تکنیل می کنید و بدن مثل گذشته از آن استفاده نمی کند. بنابراین آیا گلوتامین یک مکمل بد است ؟ نه آن یکی از بهترین مکمل های رایج در بازار می باشد اما هیچ شیوه ای وجود ندارد که شما احتیاج به مکمل با L گلوتامین در مرحلة حساس نداشته باشید شما باید به مقدار زیادی آن را داشته باشید در مورد بعضی از منابع صحبت می کنیم که چطور می توانیم آن را بشناسیم ( و دارای منافعی در مواد نمی باشد ) و گفته می شود همانطور که می گوییم در حضور سلامت خوب تکمیل کننده ضروری نمی باشد و چیزی که دوست نمی گوید حقیقت دارد هیچ شرکتی دارای تکمیل کننده بازرگانی نمی باشد حاصل ممکن است باعث ایجاد گلوتامین همانطور که می دانیم آنها به تولید همه چیز می پردازند اگر آنها بوی پول را حس کنند و حالا به ونادیل توجه کنید. چرا عامل مزاحمی می باشد ؟ خوب در یک مرحله از رژیم غذایی ممکن است که مقدار کربن کاهش یابد و باعث ایجاد گرایش به کاهش جذب کربن شود شما در معرض خطر استفاده از پروتئین اکتسابی ماهیچه ای می باشید که بعنوان سوخت در بدن شما وجود دارد و چیزی که من بگویم یک سوخت ارجح ( برتر ) برای بیشتر بافت ها می باشد : گلوتامین بنابراین مکمل ها دارای گلوتامین بیش از حد می باشند که باعث ایجاد مواردی می شود و شما باید بخواهید که ماهیچة سخت بدست آمده از آن را جدا کنید در حقیقت این مثال بسیار ضروری می باشد من خودم باید از مواد استفاده کنم 25-15 گرم تکمیل می شود و بدون لمس باقیماندة منبع آمینو اسید آن به سوخت سوز خود ادامه می دهد. بعضی از افراد 2 برابر استفاده می کنند اما می توانم به شما بگویم که آن بعنوان یک رقیب برای بیشتر منافع مورد استفاده می باشد من ترجیح می دهم که مقدار آن 5 برابر شود یعنی آن به 6-5 گرم برسد اما یک نظریه شخصی می باشد نه خط راهنما در ذهن داشته باشید که هزینة آن بسیار گران می باشد. گاهی اوقات مکمل به صورت برعکس می باشد و گاهی به صورت مضر می باشد در هر لحظه باعث هدر رفتن پول می شود و یک وسیلة مهم در موفقیت های آینده می باشد اما هیچ وقت مدت گلوتامین از دست نمی رود بر خلاف قسمت بد 1 که به آن داده می شود و آن ممکن است برای شما مهم باشد. من به صورت دقیق فکر می کنم که اهیمت روی استفاده بیشتر می باشد نه روی فواید و چندین کارخانه وجود دارد که به شما بفروشند . آرژینین قبلاً L آرژینین دارای بیشترین قسمت آمینو در هر لحظه بود آرژنین به بیشتر مکمل ها برای آزاد سازی نیتروژن اضافه می شود نیتروژن بعنوان چیزی است که شما را از عوامل کلیدی در سنتز پروتئین ماهیچه ای و بعضی از گیاهان می توانند نیتروژن را جذب کنند آرژنین بیشتر در پروتانین ها و هیستون ها حضور دارند و دو پروتئین در ارتباط با اسیدهای هسته ای مثل (DNA,DNA) می باشند بنابراین استفاده اصلی برای رشد اولیه عامل محرک بود چون دارای تفاوت هایی در تولیدات کافی بود آن باعث افزایش سیستم ایمنی می شود و باعث تحریک اندازه و فعالیت غدد تیموس می شود که مسئول سلولهای T مشهور می باشند و باعث ایجاد یک انتخاب اصلی برای شرایطی می شود که برای سلامت مهم می باشند مثل افرادی که می خواهند جراحت آنها بهبود یابد و برای بیماران HIV ضروری می باشد. خصوصیات آزاد سازی هورمونی شامل آزاد سازی انسولین در پانکراس می شود و دارای محرک ها ی گروهی در ساخت GH در قسمتهای پایین می شود اما برای GH دارای پیروگلوتامات آرژینین متابولیکی می باشد و آن به آسانی از تمام موانع خون مغز عبور می کند. گاهی در ارتباط با محرکهای جنسی می باشد که دارای قسمتی می باشد که در گسترش و بهبود اعضا مؤثر می باشد و گاهی در مایع سمینال پیدا می شود و در مطالعات نشان داده شده است که باعث افزایش سلامت جنسی نرها می شود و در استریل شدن مؤثر می باشد بنابراین بسیار مفید است که در استروژنهای محیطی بکار گرفته می شود ولی دارای مصرف کننده های استروئیدی برای چرخة بعد از فعالسازی نمی باشد و باعث بهبود در سلامت شش ، پوست و بافت های مرتبط می باشد و باعث کاهش کلسترول می شود. اما بیشتر تسهیلاتی در گروههای ماهیچه ای می شود هنگامیکه با محدودیت های ذخیره چربی مواجه هستیم چون باعث نگهداشتن زندة چربی در سیستم در هنگام کاربرد می شود و بسیار در کنترل وزن مؤثر می باشد. کارنیتین بعنوان اسیدهای امینو ، کارنیتین بسیار مشهور است اما حقیقت این است که اسید آمینو واقعاٌ نمی باشد و فقط طبقه بندی می شود و دارای شباهت های ساختاری می باشد. معمولاً شناخته می شود بعنوان یتامین BT ، کارنیتین واقعاً از 4 شکل منشاء می گیرد. D کارنیتین ،DL کارنیتین ، L کارنیتین و اکتیل کارنیتین . فقط دوتای آخر دارای کاربرد واقعی از بدنه های ساختاری می باشد هنگامیکه تیمامین به اندازه (ویتامین B1 ) به اندازة کافی و پیریدوکسین( ویتامین B6) در چرخه به اندازة کافی وجود دارد آن دارای متیونین اضافی برای ساختن کارنیتین می باشد در بیشتر آمینوها به این دلیل است که چرا ما ان را مصرف می کنیم و پروتئین مصرف می کنیم هنگامیکه کارهایی را انجام می دهد و گاهی در فعالیت نشر شرکت نمی کند بجای آن برای انتقال زنجیرة بزرگ اسیدهای چرب بکار گرفته می شود و لازم است که برای اسیدهای چرب به آن وارد شویم و آن را از داخل سلولها بزدائیم و همچنین باعث رفع اسیدهای عالی بزرگ زنجیره در میتوکندری می شود تا باعث آزادسازی کوآنزیم های میتوکندری شود. این خصوصیات دارای توجه بیشتری در ساختار بدنه می باشند چون استفادة عالی از کارنیتین باعث کاهش درصد چربی بدن و انرژی بیشت می شود بخاطر دلایل سلامتی کارنیتین باید بسیار سودمند باشد برای جلوگیری از تشکیل اسیدهای چربی در داخل قلب ، شش و ماهیچه . کارتینین از نظر خوب است چون باعث بهبود اثرات ضد اکسید سازی ویتامین E,C می شود . کارتینین تنها اسید آمینوی غیر ضروری می شود که برای کاربرد بلند مدت آن باید به بررسی بپردازیم. برای افرادی که لازم است لاغر بمانند وسیله ای بسیار مفید می باشد اما در اینجا هیچ کاربرد ضروری را برای اساس همیشگی نمی بینیم و گاهی اوقات در غذاهای دارای پروتئین بصورت وافر وجود دارد. برای رقابت بدنسازها باید در مورد کاربردها بحث کنیم هنگامیکه دارای رژیم غذایی می باشیم در هنگام کاهش وزن باید به اثرات در محیط های آنابولیکی پی ببریم و در نتیجه در رشد ماهیچه ها مؤثر است و آنهایی که به شما زندگی می دهند بعنوان یک مدل برای قدرت فرعی می باشند کارنیتین گاهی در مکمل ها برای نگهداری کاهش وزن بکار گرفته می شود. سیستین L سیستین دارای اسید آمینوی غیر ضروری می باشد که شامل سولفور می باشد و بسیار در ضد اکسید در دسترس می باشد و آن در ارتباط با سیستین می باشد و اساساً شامل 2 سیستین ملکولی می باشد که با همدیگر ترکیب می شوند. سیستین به صورت متغیر می باشد. آنها به صورت همزمان دارای کاربرد می باشند. اما یک مشکل محسوب نمی شود اگر بدن به آن احتیاج داشته باشد به راحتی آن را به سیستین تبدیل می کند و آن احتیاج به پوشش سالم و سم زدایی در بدن دارد و آن وابسته به محتوای سولفور و تولید کلاژن دارد و این به آن خاطر است که به مقدار زیادی در تبا کاراتین وجود دارد مولکولهای کاراتین دارای چیزهای می باشد که در مو، ناخن ها وجود دارد و باعث تولید پوستی سالم می باشد کراتین یک پروتئین می باشد که دریافت پوستی ذخیره می شود. در اینجا به بررسی سیستین می پردازیم که دارای کاربردهای رکیبی زیستی زندگی می باشد و سازنده تورین می باشد و دارای ترکیبات گلوتاتیون می باشد گلوتیون در حفاظت مغز و شش در برابر خطرات دارویی، الکل و دیگر مواد مضر تاثیر دارد. حالا تورین در بسیاری از محصولات کراتین بافت می شود اما هیچ اثری ندارد و هیچی بنظر نمی رسد که بخ.واهم بازگو کنم شاید برای اسید لیپویک من به نقص چگونگی اثرات مفید در هر شیوه ای پی ببرم. آن باعث استحکام ارتباطات معدی و روده ای می شود و باعث جلوگیری از خطراتی می شود که آن توسط موادی رخ می دهد که در بدن به آن نیازی نداریم و این به آن خاطر است که در بعضی از قرص ها و داروها وجود دارد ولی کیفیت آن وابسته به محافظت کننده های خوب شش ها می باشند. تباهیدروکسی بوتیرات متیل تبا (HMB) از زنجیره های اصلی اسید آمینه های منشعب لئوسین تشکیل می شود و به صورت جداگانه دارای عملکردهایی می باشد HMB نقش مهمی را در سنتز فعالیت ها دارد که آن توسط افزایش سرعت پروتئین مورد کاربرد صورت میگیرد و باعث کاهش ذخیرة چربی ملکولی و توزیع نگهداری گروههای ماهیچهای می شود. برای پروتئین های بیشتر که دارای اثرات موثر می باشد پروتئین ماهیچه ای دارای عملکرد مهمی برای ورزشکاران در مراحل توزیع گلوکز می باشد. نه تنها باعث بهبود در کاربرد اسید آمینة آزاد در بدن می شود بلکه از کاربرد اسید آمینه هایی که باعث کاهش تجزیه پروتئین جلوگیری می کند و توسط نگهداری استحکام ارتباطات سلولی (غشاء) آن به پروتئین اجازه نمی دهد که در سلول ذخیره شود و برای اهداف ورزشکاران دارای کاربرد باشد. در بدن گفته می شود که ما می توانیم به تولید بیشتر از 1 گرم به طور روزانه بپردازیم البته به صورت طبیعی برای این مکمل ها باید مقدار بیشتری در دسترس باشد البته من احساسات خودم را در مورد مکمل های HMB در نظر می گیریم. باید بگوییم اولین زمانی که آن را استفاده کردم فکر کردم که پول هدر دادن می باشد از آنجایی که بیشتر تحقیقات نشان داده شده است که HMB یک مکمل ارزمند است اما بسته به نوع مقدار آن باعث ایجاد اثرات جدی می شود که بسیار گران تمام میشود. قیمت ها برای کیفیت HMB بسیار پایین می باشند اما در مورد هزینة حاضر برای جداسازی آمینو اسیدها هیچ فکر را در مورد اثرات هزینه ها ندارم. در یک مرحلة غذایی HMB می تواند نجات دهندة زندگی شد که آن توسط حفاظت از پروتئین های ماهیچه ای و متابولیسم چربی ها و افزایش کاربرد آزاد آمینو ها بعنوان انرژی صورت می گیرد و ممکن است به شما کمک کند که زودتر به اهداف خود برسید اما گفته می شود که همین را در مورد کارنیستین و گلوتامین می توان گفت تصمیاتی در مورد چگونگی صرف کردن پوستان صورت گرفته است اما شما باید بع برند. شدن در مورد هزینه آن امید داشته باشید فکر نمی کنم که مناسب باشد پوستتان را فقط برای چربی سوزاندن صرف کنید. جذب کلی برای آموزش های روزانه در یک و عده غذایی ( که من HMB را بعنوان یک مکمل خوب در هر موقعیتی تجویز نمی کنم) باید در حدود 6-5/4 گرم باشد که بستگی به جنسیت و سن دارد و در روزهای بدون آموزش در حدود 3-5/2 گرم باشد. نگهداری کاربرد در روزهای غیر آموزشی بخاطر فعال نبودن ماهیچه به صورت فرآیند سخت می باشد که به محاسبة برنامه شما نیز نمی پردازد دوباره با افزایش مقدار با کاهش وزن بدن مواجه می شویم. نتیجه گیری آن باید به شما یک لیست اسامی را از بیشتر آمینو اسیدهای ضروری در بدنسازی ارائه دهد تگر شما همه این را بخوانید باید شما تبریک گفت اما هر موقع که همه چیز را یاد گرفتند باید بگویید که روزها خوب بور و باید به طرح سوالاتی در مورد اسید آمینه ها بپردازند. و با من تماس بگیرید هنگامیکه دارای احساس آزادی بودید. می دانم که باید به بررسی چندین عامل آخری بپردازم اما نیاز برای آمینو اسیدها یا پروتئین ها به صورت کلی و افزایش وزن بدن در ارتباط با هم می باشند سوالات استانداردی در ارتباط 1 تا 5/1 گرم از پروتئین ها به مقدار متوسطی از وزن بدن وجود دارد در نظر داشته باشید که گاهی مکمل ها از هر آمینویی آزاد می باشند. و به هر اندازه که بزرگ میشوید بهتر به آن نیاز دارید. در اینجا باید بعضی از ااستثناعات BCAAS توجه کنیم آزادی انحصاری از آمینو اسیدها دارای مکمل هایی نمی باشد که در مرحلة فوق آموزشی ئ ضایعاتی و یا رژیم غذایی صورت می گیرد بیشتر آنها دارای کشیدگی ماهیچه ای و افزایش انرژی و خصوصیات انگیزشی می شود که در این موقیعت ها مهم می باشد. اما در یک رژیم سالم که به بحث در مورد آن پرداختیم و در اولین قوانین مقاله من بود ما احتیاج به تفسیر اسید آمینه های جداگانه داشتیم در غیر این صورت نیز آنها مفید بودند و برای سلامتی بخضی از صنعت ما می باشد اما آخرین کلمعه در مورد اسید آمینه ها گفته نشده است. آنها باعث آشکار سازی قسمت بزرگی از رازها می باشند که هیچ شکی وجود ندارد که تحقیقات جدید در میلیونیوم جدید باعث متعجب کردن ما شده است اما سرانجام آن به سمت پایین و داستانی قدیمی گرایش ندارد بعضی از دانشمندان دریافته اند که چرا بدنسازان به صورت جداگانه برای دهه هایی شناخته شده اند. و حالا آنها سعی در فروختن اطلاعات ما دارند که بطری های جداگانه ای وجود دارد که باعث ایجاد این توانایی می شود اما سرانجام پروتئین ها تمام موضوع می باشند و چیزی است که شما مسائل را با آن شروع می کنید و با آن نیز خاتمه می دهید. برای زمان بعدی باید خصوصیت به طرح های هورمونی حاضر رشد بپردازیم و همچنین در مورد افزایش کار کردن بحث کنیم که گاهی شامل خوابیدن ف خوردن و مکمل ها نیز می شود و آن باید به صورت آگاهانه و همراه با بینش صورت گیرد و دارای تجارب کافی نیز باشد. و سپس باید به بالا بردن مواد سنگین در آشپزخانه و دیگر مناطق توجه داشته باشید و به هر داروی دارای آهن باید توجه داشته باشیم.

  نظرات ()
مطالب اخیر "گلوتامین و BCAA’S" : دکتر احمدرضا بابایی روزی که تولستوی اندیشمند و نویسنده بزرگ درگذشت انتقال پایتخت ایران به شهر نیشابور قوی‌ترین مرد در عصر ناصرالدین‌شاه/عکس چلوکبابی در تهران قدیم زندگینامه ویل دورانت و کتاب تاریخ تمدن ناگفته هائی در مورد کراتین قرائت سوره مبارکه انسان: قاری دکتر بابایی مسئله جهانی تریاک افغانستان گذری بر افکار و نظرات سقراط
کلمات کلیدی وبلاگ افغانستان (۱) نیشابور (۱) تهران قدیم (۱) لئون تولستوی (۱) روش جستجو در گوگل (۱) کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت (۱) چلو کباب (۱) فواید گلوتامین (۱) آتیلا (۱) قویترین مرد ایران (۱) تاریخچه تریاک (۱) دکتر احمدرضا بابائی (۱) جستجوی حرفه ای در گوگل (۱) دیدگاههای اجتماعی ابوریحان (۱) دیدگاه ابوریحان بیرونی (۱) تالیفات ابوریحان بیرونی (۱) زندگینامه میزا محمد اخباری (۱) میرزا محمد اخباری و علوم غریبه (۱) میرزا محمد اخباری چله نشینی (۱) میرزا محمد اخباری و فتحعلی شاه قاجار (۱) روش سرچ در گوگل (۱) شیوه سرچ کردن گوگل (۱) اندیشه های سقراط (۱) افکار و نظرات سقراط (۱) زندگی سقراط (۱) واژه تریاک (۱) دکتر احمدرضا بابایی قرائت سوره مبارکه انسان (۱) صوت دکتر احمدرضا بابایی (۱) سوره مبارکه انسان قاری دکتر بابایی (۱) کراتین چیست (۱) کراتین و بدنسازی (۱) نقش و تاثیرات کراتین (۱) زندگینامه ویل دورانت (۱) سرگذشت ویل دورانت (۱) عصر ناصر الدین شاه (۱) عکس پهلوان یزدی (۱) سلسله ساسانی (۱) هون ها (۱) تولستوی نویسنده روسی (۱) سرگذشت تولستوی (۱) دکتر احمدرضا بابایی (۱) گلوتامین چیست (۱)
دوستان من   پرتال زیگور طراح قالب